top of page

OM OSS

Røyken MC-Ravn er en uavhengig Nattravngruppe som kjører natteravn på motorsykkel.

Vår oppgave er primært å være der for ungdommen. Da vi ferdes på to hjul er vi mer mobile enn andre natteravner som går til fots og kan flytte oss til andre steder raskere og lengere unna en vanlig. Utover dette er vi bare en gjeng som ønsker å kunne være tilstede om noen skulle trenge hjelp eller bare noen å snakke med.

Det er viktig for oss å presisere at vår oppgave på INGEN MÅTE er å være politi eller andre myndigheter, og vi blander oss ikke inn i hva ungdommen driver med, så lenge de ikke driver med farlige ting eller opptrer på en måte som ikke ønskelig. Vi er tilstede som voksne edru mennesker som man kan søke råd eller veiledning hos, om ønskelig.

 

Ønsker du å bidra kan du oppgi vårt organisasjonsnummer til din spill/tippekommisjonær. 993 145 025. Da vil vi motta 5% av det du spiller for. Disse pengene går tilbake til ungdommen i form av ønsker de har og melder inn til oss.

Fra 1. januar 2022 er vi helt selvstendige men likefullt er vi der for ungdommen i helger og på tirsdager i vårt lokale på Spikkestad fra kl 18:00 til 21:00. Ta med din mc/moped å besøk oss.

 

VÅRE STØTTESPILLERE

bottom of page