top of page

NYHETER

1. januar 2022

Vi er nå utmeldt fra paraplyorganisasjone Natteravnene i Norge, da vi ikke fikk lov til å ha mekkeverksted for ungdom som en aktivitet under Røyken MC-Ravn. Vi anser begge tiltak som svært positive for ungdommen, at vi nå er en helt selvstendig gruppe som drifter begge deler.

8. mai 2021

Tirsdag 11. mai er det mekkekveld igjen for ungdommen. Vi vet at flere har tatt lappen siden sist gang vi hadde åpent. Vi gleder oss til ås e dere komme uten ledsager til mekkekveld. Benytt anledningen til å vaske sykkelen, slik at du alltid har en sykkel som skinner. Det er godt vedlikehold. Vi åpner kl 18 og holder til i kjelleren til gamle Elopak fabrikken på Spikkestad. 

Kom innom en tur. Pølser og vafler er klare.

28. april 2021

Da er vi klare for å gjøre tjeneste for ungdommen i Asker. Vi reiser ut fredag 30. april. Vi gleder oss til å treffe all ungdom igjen. Det har vært en kjip vinter, så nå skal vi være der for å gjøre det enklere for alle å overholde smittevern, og eller være til hjelp. Bare vi kommer gjennom sommeren, vil alt bli tilnærmet normalt igjen. Så ungdom: dere har vært superflinke så langt, hold ut, så er vi snart tilbake i normalt modus igjen. Vi sees natt til 1. mai.

30. april 2019

Det er tirsdag, Det er 30. april. Det er natt til 1. mai. Og vi i Røyken MC-Ravn har sesongstart. Vi kjører ut til ungdommen for å hjelpe dem med å ha en trygg natt til 1. mai feiring. 

Vi er en gjeng voksne edru mennesker som har to lidenskaper. det ene er å kjøre MC. Det andre er å være tilstede for ungdommen slik at de kan ha trygge omgivelser. Vi ønsker at alt skal foregå i trygge rammer, og det er her vi kommer inn. Vi vil bryte opp krangler og uenigheter, vil vil roe gemyttene, kort sagt sørge for at alt går greit for seg. Ser du oss, kom bort til oss, slå av en prat. Vi er ikke farlige, ikke skremmende, vi er bare der for akkurat deg.

Ha en god natt til 1. mai feiring

Mekkekvelder for ungdom er i gang etter juleferien.

Tirsdag 15. januar åpnet vi dørene i 2019. Nå vil vi holde åpent hver 14 dag frem til ferien. Vi fikk storfint besøk, Ordfører Lene Conradi fra Asker, Monica Vee Bratlie fra Hurum og Ordfører Eva Norèn Eriksen fra Røyken, kom på besøk. Det virket som de koste seg hos oss, og de vil også være med oss ut på mc-ravning i løpet av våren.Vi hadde kake, pølser og vafler til alle. Totalt så var det ca 50 personer innom oss denne kvelden. Gjensidigestiftelsen kom også innom for å overrekke en gavesjekk på kr 30 000,- til ny kompressor. Den er nå på plass, så nå har vi luft nok.

Trenger du hjelp med din tohjuling, så kom innom oss en tirsdag. Du finner informasjon om våre åpningstider på vår Facebookside og i RHA's kalender. Vi har også lagt inn våre åpningtider i Aktiv i Asker sin kalender.

Da sees vi i løpet av våren.

Mekkekvelder høsten 2018 og våren 2019

Vi har hatt mekkekvelder hver 14 dag som vanlig hele denne høsten, men vi har byttet til tirsdager.  Vi fortsetter til ut i desember, for så å starte opp igjen i januar 2019. Trenger du hjelp med din moped eller lett-mc, så kom en tur innom. Vi kan ikke påberope oss å fikse alt, men vi skal hjelpe deg så godt det lar seg gjøre. Vi har etterhvert fått en del verktøy, og andre hjelpemidler som gjør oss i stand til å fikse det meste. Trener sykkelen din kun en vask, kom innom, vi forteller deg hav som er viktig og hvorfor du skal vaske sykkelen din ofte. Kjører du i T-skjorte og shorts? da MÅ du komme innom. Vi gir deg tips om hva du bør ha på deg og hvorfor. Vår vaffelpresse er fremdeles aktiv og pølsekokeren frister med varme pølser. Ta turen innom oss da vel. Vi gleder oss til å kunne hjelpe deg.

 

Her er datoene ut året og til våren.

Tirsdag 20. november, Tirsdag 4. desember og tirsdag 18. desember. Så tar vi en liten pause frem ti tirsdag 15. januar 2019. Deretter møtes vi 29. januar, 12. februar, 26. februar, 12. mars 26. mars, 9. april, 23 april osv.. frem til ferien

Da er vi på plass igjen 2018

Natt til 1. mai var vi på Sjøstrand sammen med mange flotte ungdommer. De var glade for å se oss igjen. Nå blir vi å treffe hver fredag og lørdag frem til sommerferien og det samme til høsten. Ser du oss, er det bare å vinke, vi stopper gjerne for å slå av en prat. Trenger du hjelp kan du prøve å ringe oss på 97 96 30 60 

Mekkekvelder våren 2018

Vi åpner dørene annen hver onsdag utover våren. Første mekkekveld er onsdag 17. januar kl 18:00. Deretter blir det annenhver onsdag frem til sommeren. Vi steker vafler, koker pølser til ungdommen og de som stikker innom. Brus kan du få kjøpt for en 10'er, Vi serverer også kaffe. Så sette av følgende datoer:

31. januar, 14. februar, 14. mars, 28. mars, 11. april, 25. april, 9. mai, 23. mai, 6. jnui og 20. juni. Se også vår Facebookside og kalenderen i RHA. Velkommen.

 

Vi inviterer til åpning av våre lokaler for ungdommen

Onsdag 11. mai 2017 kl 18 vil vi åpne opp våre lokaler for ungdommen. Ordfører og leder for Oppvekstutvalget kommer. 

 

Her kan man få nyttige kjøre tips, vedlikeholdstips og vasketips. I tillegg vil det være en lett tone, og den vanlige MC-jugingen. Den hører med. 

 

Vi vil servere pølser, og det vil være muligheter for å få seg en pølse, eller to.

 

Vi holder til i gamle Elopak-fabrikken ned mot jernbanen.

 

Onsdag 11. mai 2017 kl 18:00

 

Velkommen!

Røyken MC-Ravn er "Gutten i Røyken"

Røyken Rotary Klubb sin hederspris "Gutten i Røyken" 2015 ble tildelt Røyken MC-Ravn. 

 

Dette var en hyggelig overraskelse nå før jul. Vi er ydmyke og stolte mottakere av prisen.

 

Dato for årsmøtet i 2016

Årsmøte i Røyken MC-Ravn avholdes i egne lokaler på Spikkestad lørdfag 6. februar. Klokkeslett og agenda vil bli sendt ut i egen e-post. 

 

Har du lyst til å ta ett verv i styret, kan du melde deg for valgkomiteen. Disse er Laila Jahrsengene og Kurt Henry Haug.

 

Det skal i år velges leder, nestleder, kasserer og ett medlem til valgkomiteen.

 

Siste helg før sommerferien

I morgen fredag og lørdag er siste helg før ferien hvor vi skal ut å ravne. Hvem vil ut å kjøre?? Gi beskjed til leder.

 

 

Da er det snart sesongstart

Vi møtes 30. pril kl 19:30 på aktivitetshuset på Spikkestad. Det er gamleskolen for de som er ukjente. Ligger ved lyskrysset på Spikkestadveien.

 

Vi tar en kort briefing, og tar bilder til ID-kort. De som ikke har signert taushetserklæring gjør det.

 

Ifjor var vi 23 stk som var ute på tokt denne natten. Styret håper at vi blir like mange i år, og kanskje enda flere. 

 

Det skal være ett rusfritt arrangement på Sekkefabrikken, så hvis det blir kjølig i luften kommer vel de fleste til å være der. Hør med deres søte små, og deres venner om hvor ungdommen har tenkt seg, slik at vi kan være der sammen med dem, for å gjøre kvelden og natten trygg.

 

Da gjenstår det bare å ønske alle velkommen til nok en sesong. 

 

HUSK å sette deg opp på vaktlisten, slik at vi slipper å lage en tvunget vaktliste.

 

Styret

VÅRE STØTTESPILLERE

bottom of page